Felkészülés a digitális munkarendre | Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium
Kezdőlap  /  Felkészülés a digitális munkarendre | Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

Felkészülés a digitális munkarendre

Child Education 0 comment

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Kedves Kollégák!

A mai értekezleten tisztáztuk a tanévvel kapcsolatos teendőket. Az oktatás digitális formában folytatódik, amihez mindenki felelősségteljes hozzáállását kérjük. A digitális tananyagok tanulók számára történő megosztására, illetve a beadandó munkák leadására, valamint a kommunikáció megszervezésére az office365 szolgáltatásait fogjuk használni.

Ehhez minden tanulónak szüksége van egy @dlsb.hu végű email címre. A hiányzó email címek létrehozása folyamatban van. Az osztályfőnökön keresztül fogja mindenki megkapni a belépéshez szükséges információkkal együtt. Amennyiben nem működik, kérem a diákokat, jelezzenek a kanyo.peter@kettannyelvu.hu e-mail címen.

Az office365 szolgáltatásai közül a Teams nevű programot fogjuk használni. Javasoljuk a web-es felület használatát. Amíg a rendszer nincs teljes mértékben kész a használatra, addig a KRÉTA rendszeren keresztül történik a tananyagok továbbítása, megosztása. A tanárokkal való kommunikáció az eddig használatos csatornákon is működik.

Kérünk mindenkit, hogy naponta többször (2-3 óránként) lépjen be a KRÉTA rendszerbe és az email fiókjait is rendszeresen figyelje.

A digitális oktatás órarend szerint folyik, ami azt jelenti, hogy otthon kell tartózkodni, a kapott feladatokat el kell végezni a határidőket betartva.

Több tantárgy esetében online tantermekben folyik az oktatás, ami azt jeleni, hogy be kell jelentkezni a szaktanár által előre megjelölt órára, így ellenőrizhető minden tanuló jelenléte. Az értékelés is online módon történik, a szaktanárok által meghatározottak szerint.

Kedves DLSB-s Diákok!

Bízunk benne, hogy ez az új módszer elnyeri tetszéseteket, örömötöket lelitek ebben a modern iskolában. Felelősségteljesen, becsületesen végzitek feladataitokat.

Kedves Szülők!

Köszönöm, hogy mellettünk állnak és nyugodt körülményeket teremtenek az otthoni tanuláshoz és támogatják gyermekeiket, segítik munkánkat.

Kedves Kollégák!

A feladat nem egyszerű, de a hétvége és a mai nap bebizonyította, hogy közösen gondolkodva és tevékenykedve ezt a helyzetet is sikeresen megoldjuk. Hálásan köszönöm az áldozatos munkát, a konstruktív hozzáállást!

Mindenkinek érdeke, hogy a tanév sikeresen lezáródjon, ami csak úgy lehetséges, ha mindenki megfelelően áll hozzá, komolyan veszi az oktatás új formáját.

 Köszönöm, hogy közös érdekünkért mindannyian munkálkodunk!

Tisztelettel:

Dudásné Pirik Mariann

intézményvezető


Tags:
 
 
 
  
 
 
 

Események

h k s c p s v
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
30 éves jubileum30 éve embléma

 

Keresés a honlapon

Keresés űrlap

Nyelvválasztás

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39

+36 88 594-340
+36 30 811-3945

Fenntartó elérhetősége

Veszprémi Tankerületi Központ
http://kk.gov.hu/elerhetoseg-vesz

 

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!