Beiratkozás a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégiumba | Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium
Kezdőlap  /  Beiratkozás a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégiumba | Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

Beiratkozás a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégiumba

Child Education 0 comment

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A járványügyi helyzetre való tekintettel az Emberi Erőforrások Minisztere a 10/2020. (V.29.) EMMI határozata alapján, a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló szülője, vagy törvényes képviselője útján elektronikus úton is beiratkozhat az iskolába. 

A beiratkozás menete a mellékelt leírásban olvasható.

Kérjük, a beiratkozáshoz elsősorban az elektronikus módot (KRÉTA rendszer) válasszák 2020. június 15. és 2020. június 21. között.

Dudásné Pirik Mariann
intézményvezető

A középfokú beiratkozás menete a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégiumba

1. Elektronikus úton a KRÉTA rendszeren keresztül:

A beiratkozás elektronikusan 2020. június 15-e és június 21-e éjfél között lehetséges.

Az elektronikus beiratkozáshoz szükségesek a következők:

 • amennyiben a jelenlegi általános iskola a KRÉTA rendszert használja, akkor az ott használt KRÉTA rendszerben un. gondviselői típusú hozzáférés megléte (ennek megléte úgy ellenőrizhető, hogy webes belépés után e-ügyintézés menüpontnak lennie kell a fő menüben)
 • amennyiben a jelenlegi általános iskola nem használja a KRÉTA rendszert, akkor a jelentkezés elektronikus módját iskolánk honlapján június 15-én megjelenő tájékoztató részletesen fogja tartalmazni
 • az általános iskola által kiállított nyolcadikos év végi bizonyítvány digitalizált változata, melyet az általános iskola meg kell, hogy küldjön a gondviselőnek június 15-e után
 • a tanuló személyi igazolványának, lakcímkártyájának és születési anyakönyvi kivonatának digitalizált változata (fényképezve vagy szkennelve) – amennyiben ezt a digitalizálását nem tudják megoldani, akkor a diák azokat 2020. szeptember 1-jén személyesen is bemutathatja az iskola titkárságán
 • amennyiben már rendelkezésre áll, a diák NEK azonosító adatlapja digitalizálva. Amennyiben az adatlap még nem áll rendelkezésre, akkor azt digitálisan június 30-ig az info@kettannyelvu.hu címre e-mail csatolmányaként kell beküldeni.
 • a beiratkozási felület által majd létrehozott beiratkozási dokumentum kinyomtatása, aláírása, szkennelése és ezen dokumentum feltöltése a jelentkezési felületre

Az elektronikus beiratkozáshoz részletes tájékoztatót tudnak majd olvasni az iskola honlapján június 15-e estétől.

Az elektronikusan beiratkozó és a beiratkozásról június 22-e estig elektronikus levélben “Tudomásul vett” státuszt kapó beiratkozónak személyes megjelenésre nincs szükség. Amennyiben valaki “hiánypótlásra visszaküld” státuszt kap, akkor a kért dokumentumokat mielőbb küldje vissza, hogy “Tudomásul vett” státuszt kaphasson.

Kérjük, hogy minél többen éljenek ezzel a beiratkozás lehetőséggel a megadott időintervallumban!

2. Személyes megjelenéssel a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégiumban

Azok a felvett diákok, akik nem tudják az elektronikus beiratkozást megoldani, személyesen 2020. június 23-án (kedd) 9 és 12 óra valamint 13 és 15 óra között iratkozhatnak be intézményünkbe, az iskola által megadott 20 perces időintervallumban.

A személyes beiratkozáshoz szükséges feltételek:

 • a beiratkozáson a diáknak és törvényes képviselőinek is meg kell jelenniük;
 • a beiratkozáshoz be kell hozni a diák személyi igazolványát, a lakcímkártyáját, a születési anyakönyvi kivonatát, általános iskolai bizonyítványát és ezekből 1-1 fénymásolatot;
 • amennyiben már rendelkezésre áll a diák NEK azonosító lapja, akkor annak egy másolatát is hozni kell. Amennyiben az adatlap még nem áll rendelkezésre, akkor azt digitálisan június 30-ig az info@kettannyelvu.hu címre e-mail csatolmányaként kell beküldeni.
 • a beiratkozáshoz június 22-én 12 óráig időpontot kell kérni az info@kettannyelvu.hu  e-mail címen. A beiratkozásra szánt 20 perces időintervallumokból az első szabadot fogjuk kiadni. A beiratkozónak a gondviselőivel erre az időpontra kell az iskola portájánál megjelennie.

Kérjük, ezt a beiratkozási módot csak akkor válasszák, ha az online-t semmiképpen sem tudják megoldani!

Kérjük, június 15-ig készítsék el a szükséges iratok digitalizálását és a június 15-e este megjelenő részletes leírást mindenképpen olvassák el a beiratkozás elkezdése előtt.

Ha bármilyen kérdésük van a beiratkozással kapcsolatosan, akkor azt az info@kettannyelvu.hu e-mail címre küldött levélben tegyék fel.


Tags:
 
 
 
  
 
 
 

Események

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 • Téli szünet
 
2
 • Téli szünet
 
3
 • Téli szünet
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
30 éves jubileum30 éve embléma

 

Keresés a honlapon

Keresés űrlap

Nyelvválasztás

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39

+36 88 594-340
+36 30 811-3945

Fenntartó elérhetősége

Veszprémi Tankerületi Központ
http://kk.gov.hu/elerhetoseg-vesz

 

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!