Badics Mila újabb teniszsikere!

0 comment

Badics Mila 9/b osztályos tanuló az L18-as Vidék Bajnokságon Kántor Anna oldalán első helyezett lett párosban, és második helyezett egyéniben. Csapatban elsők lettek Annával. Gratulálunk teljesítményükhöz!

Tovább

Vízisportsikerek I – Bíró Dominika (hátúszás) Országos Ifjúsági Bajnoki 3. helyezett

0 comment

Több olyan fiatal diákkal büszkélkedhet iskolánk, akik a nyelvi előkészítő évfolyam elvégzése mellett úszásban és vízilabdában országos szintű sporteredményeket tudhatnak maguk mögött. A május végi, június eleji időszak bővelkedett versenysikerekben Bíró Dominika (9knyA), Balogh Zsombor és Di Croce David (9knyB) számára. Bíró Dominika hátúszásban jeleskedett több távon az Ifjúsági Magyar Országos Bajnokságon (2021. június 2-5, Kaposvár), amelyen 200 méter háton bronzérmet szerzett a verseny 3. napján. Elindult még első nap a délutáni döntőben 100 méter háton, ahol az 5., majd a verseny második napján 200 méter vegyesen a 9., a harmadik napon 200 méter háton a 3., ugyanazon a napon 4*100 méteres lány gyorsváltóban a 8. , végül a 4. egyben utolsó napon 50 méter háton a 11. helyezést nyerte el. Gratulálunk nagyszerű teljesítményéhez!

Tovább

Vízisportsikerek II – Di Croce Dávid és Balogh Zsombor (vízilabda)

0 comment

Több olyan fiatal diákkal büszkélkedhet iskolánk, akik a nyelvi előkészítő évfolyam elvégzése mellett úszásban és vízilabdában országos szintű sporteredményeket tudhatnak maguk mögött. A május végi, június eleji időszak bővelkedett versenysikerekben Bíró Dominika (9knyA), Balogh Zsombor és Di Croce David (9knyB) számára. Balogh Zsombor center pozícióban játszik a serdülő és ifjúsági csapatban, Di Croce David Mattia átlövőként az ifjúsági és gyermekcsapatban. Versenyeiken a közelmúltban a Dunántúli serdülő bajnokságon aranyérmet, a Dunántúli ifjúsági bajnokságon bronzérmet, a Dunántúli gyermekbajnokságon aranyérmet szereztek. További eredményeikről és versenyeikről klubjuk, a Balaton Vízilabda Klub facebook oldalán folyamatosan lehet tájékozódni. Gratulálunk nagyszerű teljesítményükhöz!

Tovább

Ballagás -- 2016-2021

0 comment

Végzős diákjainkat ebben a tanévben április 30-án 13 órakor búcsúztattuk online esemény keretében. Az ünnepélyt -- melynek során egy videóban köszöntötte őket Dudásné Pirik Mariann intézményvezető, búcsúztak az osztályfőnökök Di Croce Gyöngyi és Kanyó Péter, a végzősök és a ballagtató 11. évfolyam képviselői, valamint a teljes tanári kar --, a diákok és hozzátartozóik, valamint meghívott vendégeink a digitális oktatásra is használt rendszerben otthonukban követhették nyomon. A videó HD minőségben megtekinthető a következő linkre kattintással: https://youtu.be/bmwjWuzYHD4.

Tovább

Középiskolai felvételiről szóló értesítések

0 comment

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! A középiskolai felvételiről szóló értesítéseket a jelentkezési lapon megadott e-mail címre kiküldtük. Kérem, szíveskedjenek ellenőrizni e-mail fiókjukat. Amennyiben nem kapták meg levelünket, szíveskedjenek munkaidőben a 06-30/811-3945-ös telefonszámon jelezni! Üdvözlettel: Dudásné Pirik Mariann intézményvezető

Tovább

MEGHÍVÓ ONLINE BALLAGÁSRA

0 comment

Kedves Végzős Diákok! Kedves Szülők! Kedves Kollégák! Tisztelettel meghívjuk Önöket április 30-án 13h-kor tartandó online ballagási ünnepélyünkre, amelyet az MS Teams Ballagás 2021 nevű csatornáján érhetnek majd el. A szülőket arra kérjük, hogy ballagó gyermekük Teams hozzáférése használatával csatlakozzanak majd az eseményhez.

Tovább

Szent-Györgyi Diákjaink elismerése

0 comment

A Szent-Györgyi Tehetséggondozó Program online eseményén, a tavaszi Nobel-Díjasok és Tehetséges Diákok Találkozóján 6 diákunk eredményesen szerepelt a virtuális szakmai akadályversenyen, melynek keretében a héten megérkeztek iskolánkba az elismerő okleveleik. Gratulálunk ez alkalomból: Ale Izabella, Biros Boróka, Gőcze Máté, Ficsor Zsófia, Simon Anna Zsuzsanna és Tamara Tacey tanulóinknak, valamint felkészítő tanáruknak, Pászty Gabriellának! Az okleveleket a jelenléti oktatás során személyesen vehetik majd át.

Tovább

Iskolánkba felvételt nyert tanulók jegyzéke

0 comment

Az Oktatási Hivatal a mai napon megküldte számunkra az intézményünkbe felvételt nyert tanulók jegyzékét, amely lekérdezhető honlapunkon a 8. osztályosoknak menüpont - Felvételi rangsor almenüpont alatt az oktatási azonosító beírásával, vagy az alábbi hivatkozás megnyitása után az oktatási azonosító beírásával.

Tovább

Események

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
30 éves jubileum30 éve embléma

 

Keresés a honlapon

Keresés űrlap

Nyelvválasztás

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39

+36 88 594-340
+36 30 811-3945

Fenntartó elérhetősége

Veszprémi Tankerületi Központ
http://kk.gov.hu/elerhetoseg-vesz

 

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!